Пікнік по американськи

Американська мармурова яловичина улюблена та шанована у всьому світі за свою ніжність, соковитість, неповторний смак, а також сталість якості. Це еталон досконалості смаку та ніжності для стейків BBQ. І все це завдяки правильно підібраній відгодівлі, селекції та віковій групі бичків.

Стейки можуть бути як з преміальних, так і з альтернативних розрубів, представлених у нашому магазині.
З преміальних розрубів нарізають різні за групою м’язів, структурою, смаковими характеристиками та жирністю стейки, що дозволяє охопити увесь спектр переваг, які пред’являються справжніми поціновувачами американської мармурової яловичини. Стейки можуть бути як без кістки та і на кістці.

Tenderloin (філійна частина, вирізка)
Вважається одним із найніжніших і найдорожчих розрубів. З нього нарізають два види стейків, це Філе Міньйон (центральна частина вирізки), а також Шатобріан (головна частина філейної частини). Відмінна риса Шатобріан від Філе Міньйон, це те, що він не має форми стейка і досить важкий, але в соковитості – не поступається. Ці стейки досить пісні, тому їм віддає перевагу жіноча половина шанувальників стейків із яловичини.

Rib Eye (розруб, що знаходиться на реберній частині)
Один із найцікавіших стейків. Він примітний тим, що складається з декількох м’язів, різних за смаком та структурою, розділених жировим оком. Буває як на кістки, так і без кістки. Це стейки Tomahawk, Cowboy та Rib Eye Steak . Гарніший за стейк Tomahawk ніде не знайдеш. Він викликає захоплення у подачі за рахунок довгої кістки, а стейк Cowboy – елегантно виглядає на короткій кісточці. Ну і найкласичніший стейк Rib Eye без кістки, обожнюваний чоловічою частиною шанувальників справжніх стейків.

Striploin (розруб, що знаходиться в поперековому відділі)
Цей стейк ще називають New York Steak, тому що він вперше був поданий у цьому місті багато років тому. Він цікавий тим, що передає яскраво виражений смак яловичини і в міру пісний. Йому віддають перевагу ті шанувальники м’яса, які бажають отримати смак і пісність в одному стейку.

Shortloin (розруб на кістці, що знаходиться в попереково-хребтовій частині)
З цього відрубу виходять відомі стейки Porterhouse , Tbone та Ibone . Вони чудові в тому, що зберігають хребтову кістку, яка при приготуванні надає характерного горіхового смаку, а також об’єднує два різні стейки (Філе Міньйон та Нью-Йорк).

А ось до альтернативних стейків, які ми люб’язно можемо запропонувати, відносяться: Пікання (Top Sirloin Cap), стейк М’ясника (Hanging Tender), стейк Мачете (Skirt Steak), Фланк стейк (Flank Steaks), Грудинка (Brisket), а також Яловичі ребра (Short Ribs). Крім яскраво вираженого яловичого смаку, вони здатні передати всю палітру смакових якостей кожного стейку окремо.

Американські свинячі ребра

Немає нічого кращого для барбекю чи пікніка, ніж американські свинячі реберця! Ви приємно зможете здивувати та порадувати ваших близьких та друзів.

Наша компанія пропонує Вам два види свинячих американських реберець – Baby Back Ribs (корейка) та Spareribs St. Louise Style (реберця з грудинки). За рахунок використання не сальних порід та кукурудзяної відгодівлі, в них відсутній надлишковий холестериновий жир, сторонній запах та побічні присмаки.

Реберця можна швидко приготувати в глазурованому солодкому соусі барбекю, обсмажити на грилі або підкоптити в смоукері. Страви зі свинячих реберець стануть ідеальною окрасою дружнього пікніка та створять атмосферу в кращих традиціях американського BBQ на природі.