Міжнародний конгрес шеф-кухарів у Fontegro Ukraine 2016
Наша компанія Торговий дім Сьомий Континент взяла участь у Другому міжнародному конгресі шеф-кухарів Fontegro Ukraine 2016 за підтримки Американської Федерації з Експорту М’яса (USMEF).
На гастрономічній сцені конгресу FONTEGRO UKRAINE 2016 протягом двох днів виступили 12 світових шеф-кухарів із 8 країн світу. Світові шефи розповіли про свою філософію, показали авторські подачі страв, розповіли про сміливі поєднання продуктів та застосування нових технологій.
Головним учасником виступив JACK O’SHEA , один із найвідоміших М’ЯСНИКІВ Європи. JACK O’SHEA (Бельгія), м’ясник у восьмому поколінні, один із провідних у Європі. Його компетентність у торгівлі м’ясом, рівень якості м’яса, що поставляється, і великі знання продукції, продовжують завойовувати схвалення критиків і відданість вірних послідовників у всій продуктовій галузі.
Джек є постачальником м’ясної продукції у найкращі ресторани по всій континентальній Європі.
Залишивши у 1998 році сімейний бізнес, JACK приніс ім’я O’SHEA до Європи, відкривши свій перший магазин у Європейському районі Брюсселя. У 2006 році він приїхав до Лондона, відкривши магазин у Найтсбріджі, і незабаром другий.
Через 10 років, крім чотирьох магазинів, JACK володіє і рестораном – його власним рестораном ‘Jack O’Shea Chophouse’. Ресторан, в який Джек вдихнув власну унікальну індивідуальність, із найсмачнішим м’ясом та стилем рок-н-рол, як кажуть у Німеччині “Der Rock-star Metzger” (М’ясник-зірка рок-н-ролу).
JACK O’SHEA відомий своїм особливим підходом до європейських та зарубіжних розрубів преміальної яловичини. Він відомий за якість пропонованої ним яловичини бичків породи Ангус трав’яної та зернової відгодівлі, природно мармурової та надзвичайно соковитої, що здорово оживило весь продовольчий світ.