Суп Шведський з червоною ікрою та лососем

Суп Шведський із червоною ікрою
Суп Шведський із червоною ікрою

Ікра аляскинського лосося, що часто називається золотою або рубіновою, є дуже цінним харчовим продуктом. Через економічну цінність ікри аляскинського лосося виробництво цього продукту здійснюється під суворим контролем, із турботою про майбутні покоління. Спробуйте приготувати шведський суп із червоною ікрою.

Складові:

  • Брокколі – 200 г
  • Цвітна капуста – 100 г
  • Цибуля порей – 60 г
  • Часник – 7 г
  • Горох стручками – 50 г
  • Шпинат – 50 г
  • Овочевий бульйон – 800 мл
  • Масло вершкове – 40 г
  • Лосось – 120 г
  • Сир вершковий – 80 г
  • Ікра червона – 40 г
  • Жовток – 1шт.
  • Сіль, білий перець – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Нарізати овочі та відварити їх al dente.
  2. Додати бульйон, олію, сіль.
  3. Пробити у блендері.
  4. Свіжий лосось посолити, додати перець і тонко нарізати.
  5. На шматочки лосося нанести вершковий сир і згорнути у рулетики.
  6. Викласти на тарілку брокколі та рулетики з лосося, в рулетики покласти жовток.
  7. На рулетики покласти червону ікру та залити гарячим бульйоном.

Матеріал надано Інститутом маркетингу морепродуктів Аляски – Alaska Seafood Marketing Institute.

#askforalaska #alaskaseafood #eatalaska

0

ГОРА