Суп Шведський із червоною ікрою
Ікра аляскинського лосося, що часто називається золотою або рубіновою, є дуже цінним харчовим продуктом. Через економічну цінність ікри аляскинського лосося виробництво цього продукту здійснюється під суворим контролем, із турботою про майбутні покоління. Спробуйте приготувати шведський суп із червоною ікрою.
Складові:
- Брокколі – 200 г
- Цвітна капуста – 100 г
- Цибуля порей – 60 г
- Часник – 7 г
- Горох стручками – 50 г
- Шпинат – 50 г
- Овочевий бульйон – 800 мл
- Масло вершкове – 40 г
- Лосось – 120 г
- Сир вершковий – 80 г
- Ікра червона – 40 г
- Жовток – 1шт.
- Сіль, білий перець – за смаком
Спосіб приготування:
- Нарізати овочі та відварити їх al dente.
- Додати бульйон, олію, сіль.
- Пробити у блендері.
- Свіжий лосось посолити, додати перець і тонко нарізати.
- На шматочки лосося нанести вершковий сир і згорнути у рулетики.
- Викласти на тарілку брокколі та рулетики з лосося, в рулетики покласти жовток.
- На рулетики покласти червону ікру та залити гарячим бульйоном.
Матеріал надано Інститутом маркетингу морепродуктів Аляски – Alaska Seafood Marketing Institute.
#askforalaska #alaskaseafood #eatalaska