Панна-котта з сиром пармезан та червоною ікрою

Холодні, чисті води Аляски є здоровим, природним місцем існування для п’яти видів дикого лосося Аляски. Щороку це багате середовище дарує нам тонни високоякісної риби, м’ясо якої має незрівнянний смак і неповторну текстуру. І ці ж дикі лососі дають нам найпрекраснішу у світі ікру – найкраще, що є в аляскинському лососі. Пропонуємо Вам скуштувати Панна-Котту з сиром пармезан та червоною ікрою.

Складові:

  • Молоко – 250 мл
  • Вершки – 200 мл
  • Сир пармезан – 100 г
  • Желатин – 15 г
  • Ікра червона – 150 г

Спосіб приготування:

  1. Нагріти молоко та вершки, після закипання всипати тертий сир, перемішати.
  2. Розкласти желатин, розплавити.
  3. З’єднати желатин та молочну суміш.
  4. У шоти викласти частину ікри та додати суміш.
  5. Прибрати у холодильник.
  6. Перед подачею прикрасити ікрою та спеціями.

Матеріал надано Інститутом маркетингу морепродуктів Аляски – Alaska Seafood Marketing Institute.

#askforalaska #alaskaseafood #eatalaska

0

ГОРА