Чорна тріска з червоною ікроюУ цьому рецепті об’єднані два скарби Аляски: чорна тріска та ікра аляскинського лосося.
Складові:
- Чорна тріска (філе) – 200 г
- Лайм – 1 шт.
- Кокосове молоко – 25 г
- Соус теріяки – 25 г
- Сік лайма – 7 г
- Лимонний сік – 15 г
- Ікра червона – 15 г
Спосіб приготування:
- Чорну тріску розробити на філе та нарізати на порції.
- Замаринувати в лаймовому соку із сіллю та перцем.
- Змішати всі компоненти для соусу – кокосове молоко, соус теріяки, лимонний сік.
- Обмазати їм рибу і запікати під верхнім грилем “Саламандра” до готовності, або 10 хвилин у духовці при температурі 180°С.
- Викласти на тарілку. Прикрасити червоною ікрою.
Матеріал надано Інститутом маркетингу морепродуктів Аляски – Alaska Seafood Marketing Institute.
#askforalaska #alaskaseafood #eatalaska