Чорна тріска з червоною ікрою

Чорна тріска з червоною ікрою

Чорна тріска з червоною ікроюУ цьому рецепті об’єднані два скарби Аляски: чорна тріска та ікра аляскинського лосося.

Складові:

  • Чорна тріска (філе) – 200 г
  • Лайм – 1 шт.
  • Кокосове молоко – 25 г
  • Соус теріяки – 25 г
  • Сік лайма – 7 г
  • Лимонний сік – 15 г
  • Ікра червона – 15 г

Спосіб приготування:

  1. Чорну тріску розробити на філе та нарізати на порції.
  2. Замаринувати в лаймовому соку із сіллю та перцем.
  3. Змішати всі компоненти для соусу – кокосове молоко, соус теріяки, лимонний сік.
  4. Обмазати їм рибу і запікати під верхнім грилем “Саламандра” до готовності, або 10 хвилин у духовці при температурі 180°С.
  5. Викласти на тарілку. Прикрасити червоною ікрою.

Матеріал надано Інститутом маркетингу морепродуктів Аляски – Alaska Seafood Marketing Institute.

#askforalaska #alaskaseafood #eatalaska

0

ГОРА