Холодні, чисті води Аляски є здоровим, природним місцем існування для п’яти видів дикого лосося Аляски. Щороку це багате середовище дарує нам тонни високоякісної риби, м’ясо якої має незрівнянний смак і неповторну текстуру. І ці ж дикі лососі дають нам найпрекраснішу у світі ікру – найкраще, що є в аляскинському лососі. Пропонуємо Вам скуштувати Панна-Котту з сиром пармезан та червоною ікрою.
Складові:
- Молоко – 250 мл
- Вершки – 200 мл
- Сир пармезан – 100 г
- Желатин – 15 г
- Ікра червона – 150 г
Спосіб приготування:
- Нагріти молоко та вершки, після закипання всипати тертий сир, перемішати.
- Розкласти желатин, розплавити.
- З’єднати желатин та молочну суміш.
- У шоти викласти частину ікри та додати суміш.
- Прибрати у холодильник.
- Перед подачею прикрасити ікрою та спеціями.
Матеріал надано Інститутом маркетингу морепродуктів Аляски – Alaska Seafood Marketing Institute.
#askforalaska #alaskaseafood #eatalaska